WinOls Training

JP Car Academy heeft een uitgebreid aanbod aan exclusieve trainingen betreft ‘Chiptuning op Maat’. De individuele trainingen worden gegeven door een van onze motormanagementsoftware specialisten en vinden plaats op onze locatie in Veldhoven (tegen een meerprijs kunnen we de training ook op locatie verzorgen).  Voorafgaand aan de training zullen we met u bespreken wat uw doelstellingen zijn, aan de hand daarvan richten we de training in. Zo past de training volledig bij uw persoonlijke wensen.

WinOls:

WinOls is een programma waarmee de software uit de ECU kan worden herschreven. Het programma vergemakkelijkt het zoeken en vinden van kenvelden die vervolgens kunnen worden aangepast naar de wensen van de klant.

WinOls introductie.

Onze WinOls introductie is een geweldige manier om kennis te maken met het vak Chiptuning en het meest gebruikte programma onder Chiptuners: WinOls. Vaak wordt het programma gezien als ingewikkeld en moeizaam in de omgang. Echter kunnen wij u ondersteunen/begeleiden om de fijne kneepjes van het programma onder de knie te krijgen.

Onze training wordt verzorgd door onze motormanagementsoftware specialisten. Zij hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van chiptuning. Als ontwikkelaars van onze database kennen ze alle tips, trucs en weten ze alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Chiptuning. Onze motormanagementsoftware specialisten zullen u stap voor stap meenemen door het programma WinOls. Alle voordelen van WinOls worden besproken, het hoe te gebruiken wordt behandeld en er worden een aantal voorbeelden gepresenteerd. Echter is het natuurlijk niet mogelijk om u in één introductie dag alle kneepjes van het programma aan te leren.

Door onze WinOls introductie krijgt u een compleet beeld van vak Chiptuning en hoe het programma WinOls u daarbij kan helpen. Aan de hand van de gewonnen informatie kunt u bepalen of u zich verder wil specialiseren.

WinOls training – Diesel.

Onze WinOls training is een gedetailleerde en volledige training die geschikt is voor degene die WinOls dagelijks willen gaan gebruiken. Onze motormanagementsoftware specialisten zullen u, gedurende de training stap voor stap meenemen door het programma WinOls. U leert onder andere hoe u het programma WinOls volledig kunt benuttigen, details over het aanpassen van ECU files van dieselmotoren, het identificeren van elementen van de ECU files, het daadwerkelijk aanpassen van ECU files wat betreft brandstofbesparing en/of vermogenswinst en nog veel meer. Alle kleine details, die vaak vergeten worden, worden besproken.

Onze motormanagementsoftware specialisten zullen u intensief begeleiden en al uw vragen beantwoorden. Zelfs de vragen die Chiptuners liever niet beantwoorden.

Tevens hebben wij een WinOls database ter beschikking. Dit betekend dat u alles binnen handbereik heeft wanneer u de training bij ons volgt.

WinOls training – Benzine.

Onze WinOls training is een gedetailleerde en volledige training die geschikt is voor degene die WinOls dagelijks willen gaan gebruiken. Onze motormanagementsoftware specialisten zullen u, gedurende de training stap voor stap meenemen door het programma WinOls. U leert onder andere hoe u het programma WinOls volledig kunt benuttigen, details over het aanpassen van ECU files van benzinemotoren, het identificeren van elementen van de ECU files, het daadwerkelijk aanpassen van ECU files wat betreft brandstofbesparing en/of vermogenswinst en nog veel meer. Alle kleine details, die vaak vergeten worden, worden besproken.

Onze motormanagementsoftware specialisten zullen u intensief begeleiden en al uw vragen beantwoorden. Zelfs de vragen die Chiptuners liever niet beantwoorden.

Tevens hebben wij een WinOls database ter beschikking. Dit betekend dat u alles binnen handbereik heeft wanneer u de training bij ons volgt.

WinOls training – Diesel / Benzine.

Onze  WinOls training is ontstaan vanuit de vraag uit het werkveld. Een gedetailleerde en volledige training die geschikt is voor degene die WinOls dagelijks willen gaan gebruiken. Gedurende de meerdaagse WinOls training wordt alle inhoud van de WinOls training – Diesel en de WinOls training – Bezine behandeld.

De gecombineerde meerdaagse WinOls training is o.a. geschikt voor onze internationale klanten die de volledige training willen voltooien in één bezoek.

Waarom kiezen klanten voor onze training:

– Individuele training of in een kleine groep.
– Training op locatie mogelijk (NL).
– Trainingsdagen in overleg met de afnemer.
– Uitgebreide training met heel veel diepgang.
– Software beschikbaar, dus alles binnen handbereik.
– Theorie en praktijk gecombineerd!
– De motormanagementsoftware specialisten van JP Car Engineering / JP Car Academy hebben jarenlange ervaring op het gebied van Chiptuning.
– Als ontwikkelaars van de database kennen we alle tips, trucs en weten we alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Chiptuning.
– Wij leren u wat andere tuners niet willen dat u te weten komt, alle geheimen over het maken van goede bestanden.

Met veel enthousiasme vertellen wij u graag meer over onze training. Bel ons of neem contact op via onze contact pagina.